Projectfotografie

Projecten waar je trots op bent wil je graag laten zien. Aan je vrienden & kennissen maar zeker ook aan je klanten en relaties. Professionele projectfotografie is als een visitekaartje. Het geeft een goed beeld van wat je doet, geeft vertrouwen, maakt nieuwsgierig, inspireert en spreekt tot de verbeelding. In een oogopslag laat je hiermee zien wat je in huis hebt en welke kwaliteit jouw klanten van je kunnen verwachten.

KEET gaat altijd op zoek naar de essentie van jouw project. We schieten niet zomaar wat raak, maar brengen het gevoel in beeld. De details, het materiaal, het ontwerp, de vorm, de omvang: dat wat jij bijzonder vindt aan het project leggen wij vast in professionele projectfotografie. Breng jouw projecten goed in beeld en je laat jouw klanten zien dat je oog hebt voor detail en dat kwaliteit, aandacht en professionaliteit belangrijk voor je zijn.

VOORBEELD: ARCHITECTUUR

PROJECTFOTOGRAFIE
OP ZOEK NAAR DE ESSENTIE

Voorafgaand aan het fotograferen bespreken we samen wat je wensen zijn. Wat wil je precies vertellen met de foto’s? Hoe wil je ze gebruiken en met welk doel? Zijn het sfeerfoto’s voor op de website of moeten de foto’s juist iets uitleggen of verhelderen in een brochure of flyer? Wat je wensen ook zijn, we starten altijd met een plan. We stemmen de locatie af en plannen een geschikte dag en tijdstip. Foto’s bij zonsondergang zijn bijvoorbeeld wat dromerig, met zachte lange schaduwen. Foto’s in vol zonlicht, midden op de dag, zijn in de regel juist wat harder en contrastrijker. Hoe komen jouw projecten het beste tot zijn recht? We gaan goed voorbereid te werk, zodat we op locatie snel tot de kern komen.

BEKIJK DIT PROJECT OP DE WEBSITE VAN DE OPDRACHTGEVER

Ga voor de klik..

Jouw bedrijf is uniek! We leren je graag kennen om jouw bedrijf perfect in beeld te brengen.

Kom je binnenkort langs om kennis te maken? 

ER IS ALTIJD MEER

Naast projectfotografie bied KEET ook andere fotoservices aan. Neem een kijkje op een van de onderstaande pagina’s