Het mag best leuk zijn, toch?

Precies met die gedachte introduceerde de Belangenvereniging Pyrotechniek Nederland (BPN)! einde 2023 Vierwerk. Een term die aangeeft waar de siervuurwerkbranche in Nederland voor staat: een veilige, verantwoorde en feestelijke jaarwisseling! Vierwerk is een speciaal soort siervuurwerk, ontwikkeld voor de Oud & Nieuw viering in Nederland. Het is bijzonder, want het wordt maar drie dagen per jaar in Nederland verkocht om alleen te gebruiken tijdens de acht uurtjes van de jaarwisseling. Mooier én veiliger: Vierwerk is echt bedoeld voor dat ene speciale feest per jaar, zodat iedereen samen, met een gerust hart en vooral met veel plezier Oud & Nieuw kan vieren.  

Vierwerk: veilig, verantwoord, vieren!

Daar wordt toch iedereen blij van?

Test 1…2…3…

De kers op de taart? Onze podcast ‘Vierwerk Voorpret’ waarin we diepgaande inzichten delen over de magie van oud & nieuw en de rol van siervuurwerk. Wat een rollercoaster van creativiteit, passie en plezier! We hebben laten zien dat het vieren van tradities écht leuk kan zijn, en dat veiligheid en vreugde hand in hand kunnen gaan. Want ja, het mag best leuk zijn, toch? 

 

Knallen maar! Oh wacht ff…

We hebben een geweldig avontuur achter de rug samen met de BPN. Van concept tot realisatie…. we hebben alles gegeven om met Vierwerk een genuanceerd en positief gesprek op gang te brengen over de betekenis van siervuurwerk bij de jaarwisseling. Een eerlijk verhaal, feestelijke branding, een sprankelende animatie-video, en tal van straatinterviews waarin we de harten en gedachten van mensen hebben gevangen. 

 

Keet werkt ook bij