Lekker lopen begint hier

Vijf gerenommeerde schoenwinkels bundelden hun krachten en ontwikkelden, samen met KEET, MisterMadame: dé online shop waar je niet alleen de allerbeste schoenmode shopt, maar ook maar ook de zorg en aandacht ontvangt die je al jaren krijgt in hun schoenwinkels door heel Nederland. Schoenen bestellen voor het hele gezin was nog nooit zo relaxed. Heb je vragen of wil je persoonlijk (stijl)advies? Loop lekker even binnen bij een van de winkels. Het gemak van online, de service van lokaal. Da’s pas mooi!  

500 jaar aan kennis

“Het mooie is dat we allemaal de liefde voor het vak erfden van onze vaders. En zij weer van die van hen. Prachtig om die meer dan 500 jaar aan kennis en ervaring samen te brengen in een online winkel, MisterMadame. Zo kunnen we onze klanten een vertrouwde plek bieden waar ze zowel het gemak ervaren van online winkelen als de service en kwaliteit die ze van ons gewend zijn.” – Leon Snoeren

Vanaf de eerste stapjes…

Van de merknaam tot het logo, de websites en de merkgedachte: KEET was er vanaf het allereerste begin bij. Lucky us! In de vorm van strategische sessies over het bedrijf, de klant en de markt, zijn we samen met het team achter MisterMadame gekomen tot een sterke positionering van hun gloednieuwe merk. Dozen schuiven en platte verkooppraatjes? Thanks but no thanks, daar zijn er al genoeg van. Wij zorgen ervoor dat de ervaring die je in de winkels krijgt, online net zo sterk te voelen is. Het draait om jou, jouw wensen, jouw gevoel. Jij mag er zijn. Lekker lopen? Je verdient niets minder.

Well hello, miss social

Vandaag de dag leven we in een online wereld. Online shoppen hoort inmiddels dan ook tot een van onze favoriete activiteiten (één paar extra schoenen kan toch geen kwaad?). Nee maar ff serieus. Een groot deel van je ‘online presence’ valt of staat met kick-ass social kanalen. Laten we daar nou precies experts voor in huis hebben. Model na model na model? Niet bij MisterMadame. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de laatste trends, maar liever geven we je persoonlijke aandacht. Handige tips over schoenverzorging of voetzorg. En een complimentje op zijn tijd. Jij blij, wij blij.

… tot reuzenpassen

Inmiddels is MisterMadame uitgegroeid tot een alom bekend platform voor online shoppen. We zijn er trots op dat we nog altijd samen werken aan een nóg sterker merk. Dat we samen nog meer manieren mogen verkennen om dat ‘MisterMadame gevoel’ bij zo veel mogelijk mensen te bezorgen. Kom maar op met die concepten, campagnes en events. We rusten niet tot heel Nederland MisterMadame heeft ervaren. Geloof ons maar, wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt, wil je niets anders meer. 

 

Keet werkt ook bij