Logistiek Platform ‘s-Hertogenbosch zet je in beweging

Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch is een stichting die de logistieke krachten binnen de regio ’s-Hertogenbosch en omstreken bundelt. Door samen te werken en kennis te delen, kunnen ze de concurrentiekracht van bedrijven in de regio versterken.

I LOVE ’S-H!

Naast de vormgeving van het logo, huisstijl en website, organiseerde KEET ook verschillende Live Events waar met een tiental deelnemers op een interactieve manier gewerkt werd aan verschillende interessante vraagstukken. Tijdens één van deze Live Events werden de deelnemers in hun pakjes gehesen (want KEET houdt wel van een verkleedpartijtje op z’n tijd) en gingen aan de slag met het verzamelen van informatie voor een infographic over het platform. Vol ideeën en inhoud, vol pittige discussies, maar ook met verrassend eensgezinde conclusies. I LOVE ’S-H!

LEES VERSLAGLEGGING 1E LIVE EVENT

Alleen ga je sneller
samen kom je verder

informatieloket

Human Resources

Projecten

Supply Chain

“Ik wil geen statistieken zien, ik wil feeling krijgen!”

“Vet cool die logistiek”

“Wow, cool!” en “kei vet!” zijn waarschijnlijk geen kreten die iedere dag over de binnenlandse containerterminal in Den Bosch schallen. Maar vandaag wel. 15 leerlingen uit havo 4 van het ds. Pierson College zijn te gast bij vier bedrijven om te proeven van de logistieke sector.

LEES HET HELE VERSLAG

Benieuwd wat KEET voor jou kan betekenen?

Keet komt ook over de vloer bij