BIJZONDERE MOMENTEN VERDIENEN BIJZONDERE AANDACHT

Live Paint is een professionele organisatie die bijzondere aandacht geeft aan bijzondere momenten. Aandacht in de vorm van live geschilderde kunstwerken, gemaakt tijdens evenementen als bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met hun team van 13 professionele kunstenaars gaan zij sinds 2010 Nederland, België en Duitsland door om bijzondere evenementen op doek te zetten.

Live Paint is een pionier in haar markt. Een pionier die trendsetter werd en de markt snel ziet veranderen. Met tien jaar ervaring op zak vonden ze het tijd om hun identiteit door te ontwikkelen en hun website in een nieuw jasje te steken.

KEET mocht dit toffe merk opnieuw vormgeven!

NIET POETSEN, MAAR LULLEN

In de vorm van strategische sessies over het bedrijf, de klant en de markt, zijn we samen met het team van Live Paint gekomen tot een herpositionering van het merk. Dit heeft geleid tot een nieuwe tone-of-voice en teksten, een nieuwe huisstijl, website en fotografie.

BEDRIJF IN BEELD

KLANT IN BEELD

MARKT IN BEELD

“Tijdens de sessies heb ik oprechte aandacht ervaren wat ervoor heeft gezorgd dat we echt de kern geraakt hebben van onze organisatie. Ik ben enorm trots op het resultaat”

Keet werkt ook bij