De bazen van de grond

Bodemprofessionals. Direct inzetbaar en goed geregeld. Zo gaat dat bij Bodemflex. Voor de uitvoer van bodemonderzoeken en partijkeuringen, het begeleiden van bodemsaneringen maar ook voor het huren van materieel, zoals Deco-units, aggregaten en diverse meetapparatuur kun je bij Bodemflex terecht. Met hun team van ervaren professionals zorgen zij voor een net zo professionele uitvoering, natuurlijk volgens de wet- en regelgeving. Sterk grondwerk!

Samen sterk werk 

In verschillende strategische sessies over het bedrijf, de klant en de markt, hebben we samen met het team van Bodemflex een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Compleet met een nieuwe website en fotografie!

Wij vonden het belangrijk de flexibiliteit, professionaliteit en snelheid waar Bodemflex zo goed in is, zo veel mogelijk naar voren te laten komen. Bij Bodemflex kun je direct terecht. Jij plant het in, zij leveren het materiaal en de vakmensen.

Social media

Bodemflex is actief op LinkedIn. Daar wordt met een knipoog, die past bij de organisatiecultuur van Bodemflex, social content verspreid. Vaak met de betrokkenheid van de hele organisatie. Directeur Joris houdt regie op wat er gepost wordt de content aansluit bij zijn netwerk. Ook het buitenpersoneel levert geregeld input voor de verhalen. Ondanks dat de pagina qua volgers nog groeiende is, is het bereik van de posts breed te noemen! Een creatieve insteek en slim gebruik maken van het netwerk van de medewerkers zijn speerpunten om hier een nog groter succes van te maken.

Ga eens werken man!

Bodemflex is op zoek naar nieuwe bazen van de grond. Een van de manieren om dit aan het grote publiek mede te delen, was een posterreeks speciaal voor op agrarische opleidingen zoals bijvoorbeeld de HAS. Deze posters zijn speciaal bedoeld om studenten aan te spreken die een bijbaantje zoeken, of die misschien toch het idee hebben dat ze liever werken in plaats van studeren. Kom eens uit je stoel man. Ga eens naar buiten man. Ga eens werken man! En sluit je aan bij het team van Bodemflex.

”Gewoon lekker gewerkt. Dik tevreden!”

Keet werkt ook bij