Wat zie jij?

Een gezonde dosis blikverruiming. Ervaringen delen, verschillende perspectieven belichten en met elkaar in gesprek gaan. Dat is waar Beholders voor staat. Beholders is een internationaal documentairefestival georganiseerd om mensen samen te brengen. Gericht op het starten van gesprekken met documentairemakers, gastsprekers, lokale gasten en natuurlijk met elkaar. 

“Ik hou van Beholders omdat het allemaal om verhalen draait. En als filmmakers willen we onze verhalen vertellen. Iedereen bij Beholders begrijpt dat. Er is hier geen rode loper, er zijn hier geen grote flitsende camera’s. Iedereen begrijpt dat we alleen de ruimte en zorg nodig hebben om onze verhalen te vertellen.” – Margaret Ratliff (producer) 

Verhalen vertellen, vinden we leuk!

Team KEET is inmiddels al een lange tijd betrokken bij diverse aspecten van het festival. Een groot deel daarvan bestaat uit communicatie en organisatie, voor, tijdens én na het festival. Het ontwikkelen van een uitgebreid educatieprogramma voor het basis- en voortgezet onderwijs, het modereren van nagesprekken, het produceren van content die raakt… blijer kun je ons haast niet maken. Elk jaar zijn we dan ook een week lang met een team op de Noordkade in Veghel te vinden, voor een extra soepele samenwerking en snelle schakeling. Krijgen we energie van!  

 

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

De hoeveelheid bijzondere gesprekken, boeiende reacties en interessante discussies die we ‘vangen’ tijdens het festival verbaast ons elk jaar opnieuw. Niet alleen de documentaires, maar júíst de persoonlijke ervaringen van bezoekers achteraf raakt het publiek regelmatig diep. Prachtige verhalen die we, met veel zorg en aandacht, maar al te graag delen met de rest van de wereld. Zie wat het met anderen heeft gedaan, welke (soms permanente) verandering het teweeg bracht. Maak jij daar bij de volgende editie ook deel van uit? 

Keet werkt ook bij