Portretfotografie

Portretfotografie is, mits goed uitgevoerd, de meest krachtige manier om je als mens maar ook als bedrijf te presenteren. Een goede portretfoto is meer dan een selfie of een pasfoto voor op je rijbewijs. Het bevat karakter. KEET heeft het tot een kunst verheven om de emotie áchter de mens te fotograferen. Maak je geen zorgen, onze huisfotograaf is een echt sociaal dier en stelt je zeker op je gemak. Ook jij staat straks krachtig en ontspannen op de gevoelige plaat. Samen gaan we op zoek naar dátgene wat jij wil uitstralen.

Hieronder een aantal sprekende voorbeelden

VOORBEELD: SOLAR CONCEPT

PORTRETFOTOGRAFIE
DE MENSEN ACHTER JE MERK

Solar Concept is een merk met ballen. Een bedrijfscultuur van hardwerkende mannen en vrouwen die dag-in-dag-uit keihard werken om hun klanten tot in perfectie te helpen bij het installeren van zonnepanelen. Solar Concept was op zoek naar portretfotografie die haar medewerkers vastlegt zoals ze zijn: doorpakkers, doorzetters, échte aanpakkers. Krachtige, betrouwbare en uitgesproken mensen die Solar Concept maakt tot het bedrijf dat het is. Om deze uitstraling te realiseren hebben we gekozen voor foto’s in hoog contrast en belicht in de zogeheten Rembrandt stijl (Voor de mede-nerds onder ons: we hebben de mensen van één kant belicht, op een hoek van 45 graden bij 45 graden, waarbij het linker oog van de persoon nog net belicht is). Daarnaast hebben we ervoor gekozen om de foto’s in zwart-wit te zetten, zodat ze aansluiten bij de huisstijl van Solar Concept. Voor nét dat beetje extra drama en een overtuigende, krachtige uitstraling.

BEKIJK DE PROJECTPAGINA

Ga voor de klik..

Jouw bedrijf is uniek! We leren je graag kennen om jouw bedrijf perfect in beeld te brengen.

Kom je binnenkort langs om kennis te maken? 

VOORBEELD: GROWING PAPER

PORTRETFOTOGRAFIE
EEN VRIENDELIJK GEZICHT

Bij Growing Paper werken echte teamplayers. Het is een hecht team van betrokken medewerkers die duurzaamheid en vriendelijkheid bovenaan hun lijstje hebben staan. Samen groeien en ondernemen was het thema van de portretserie van deze zelfbenoemde Growing Friends. Uitdaging van deze shoot was om de mensen, die het wat spannend vonden op de foto te gaan, op een natuurlijke en ontspannen manier te fotograferen. Het ijs breken was dus van belang, om zo de medewerkers spontaan op de foto te krijgen. Gelukkig weet KEET hier wel raad mee. Het team voelde zich snel op haar gemak en dat zie je uiteindelijk terug in de foto’s. Missie geslaagd!

ER IS MEER

Naast portretfotografie bied KEET ook andere fotoservices aan. Neem een kijkje op een van de onderstaande pagina’s